Ett äventyr för både nybörjare och erfarna 

På Centurion Paintball erbjuder vi paintball av hög kvalitet på sex olika banor som alla innehåller en stor variation av hinder. Oavsett om du är ute efter ett djungeläventyr, känner för att vistas i vilda western för dagen eller vill testa på att vara en spelare på vårskogsbana har vi något för dig. 
 
Vi har något både för dig som aldrig ens har testat på paintball tidigare men också för dig som är en erfaren spelare. 

Spela i mindre eller större grupper 

Du kan komma tillsammans med några kompisar, eller med hela din avdelning på jobbet. Det brukar ta mellan två och tre timmar, beroende på hur många det är som deltar. När grupper består av lite flera personer brukar vi arrangera en miniturnering vilket gör att vi oftast hamnar på att det tar tre timmar totalt. 
​​​​​​​
Om du är intresserad av ett paket innehållande mat eller mångkamp kan du läsa mer om det här
  

Att tänka på inför paintball

Paintball är en rolig men utmanande sport. När du kommer till oss för att spela är det därför bra att du har oömma skor och kläder, att du har med dig vatten att dricka och att du är beredd på att det kan kännas att bli träffad av färgkulorna.  
 
Säkerhet är en väldigt stor och viktig del av paintball, så vi går igenom regler och vad som är viktigt att tänka på under spelets gång när du är på plats hos oss.  
 
Om du har några frågor eller funderingar innan är det bara att du hör av dig till oss via telefon eller e-post! 

​​​​​​​
Priset för paintball är

350:-/person.

Man spelar i 2 timmar och extra färgbollar kostar 1200:-/2000st. Vid större grupper kan en bokning ta 3 timmar.
​​​​​​​

Hitta till Paintballen!

Liten skogsbana 

En skogsbana som har en ganska tät miljö och erbjuder ett lite snabbare spel än de andra banorna. Den ligger i anknytning till djungelbanan vilket betyder att du kan variera mellan banorna om du vill det. Kompakt med få öppna ytor, det är en ganska tuff bana som erbjuder mycket utmaning.  

Liten skogsbana 2 

Den här skogsbanan är mer öppen än den tidigare, med mindre buskage. Det är ganska god sikt men utan att det för den delens skull inte finns någonstans att gömma sig. Ganska snabb bana med hyfsat med hinder. 

Stor skogsbana 

Det här är vår största bana och ligger i Kungsbäck, i anknytning till vår Western-bana. Vår mest spelade bana som ligger på gammal militärmark, vilket betyder att det finns många roliga hinder och naturliga gömställen. Banan passar alla, även personer som har någon form av funktionshinder. Sikten är varierad med variation i buskage och banan kan gå hur snabbt eller sakta du vill beroende på vad du gör det till.  

Våra paintball-banor 

Western

Testa på att vara cowboy för en dag på vår Western-bana! På den här medelsvåra banan har du skydd av vilda western-inspirerade skjul på en annan öppen gata. Banan är relativt öppen men med gott om hinder.  

Djungel 

En medelsnabb, djungel-inspirerad bana som är helt oröjd. Den är vildvuxen och innefattar hinder i klassisk djungelstil i form av träkojor, bambuhinder och liknande. 

Speedball 

En klassisk tävlingsbana som är väldigt snabb och tuff. Matcherna går väldigt snabbt, det är bra sikt och en öppen bana med symmetriska hinder utplacerade. Den byggdes som en kopia av en existerande tävlingsbana och har tävlingsmått samt hinder.